Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces penal

Aici este vorba de doua personae cetateni romani stability in strainatate de peste 20 ani. Eu am depus in instant civila doua documente straine, oponentul a contraatacat cu doua documente false acuzand ca documentele mele sunt false. Acele documente nu au fost luate in considerare de instanta civila iar in strainatate au valoare nula. Oponentul m-a bombardat cu procese civile si satul de tampeniile acestui idiot ca sa-l opresc am depus plangere penala. Atunci oponentul a contra-atacat si astfel autoritatile romane m-au acuzat pe mine, mintand ca documentele oponentului (fost securist) sunt autentice. Dupa comisia rogatorie nu mi s-a spus adevarul dar am figurat ca suspect in timpul investigatiei. Amandoua persoanele figureaza ca intimat in ambele procese penale cu obiect:
1. confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP)
2. desfiinţare înscrisuri (art.315 lit. d NCPP)
Primul proces e terminat si al doilea pe rol.

Dupa aceste doua procese mai urmeaza alte procese penale?

Interesul oponentului este sa ma faca sa cheltuiesc cat mai multi bani cu procesele lui tampite si fara nici o logica. Desi a pierdut cu mine peste 30 de procesele civile, a refuzat sa plateasca cheltuielile de judecata iar executarea silita nu am pe ce sa-i fac. Eu l-am dat dracului ca nu sunt sac de bani sa platesc mia de euro pentru fiecare tampenie pusa pe rol si am schimbat adresa in strainatate.

In ceea ce priveste prima cauza cauza, nu exista cai de atac, in cazul celei de-a doua cauze, incheierea judecatorului se poate ataca cu contestatie, in rest, nu avem cum sa va raspundem ce urmeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are procurorul obligația de a cere judecătorului anularea unor acte când constată falsuri în înscrisuri oficiale? soparla62 soparla62 INTRBARE : Cand procurorul constata falsuri in inscrisuri oficiale dar faptele sunt prescrise are acesta obligatia sa ceara judecatorului de camera ... (vezi toată discuția)
Cum poti cere despagubiri pentru lovire Adrian01ph Adrian01ph Buna ziua! In luna Iulie 2016 am fost atacat de un baiat. Acesta mi-a blocat masina si a coborat la mine, dupa care m-a lovit fara sa apuc sa cobor din ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila MarinD MarinD Poate fi o sentinta definitiva si irevocabila atacata? Daca cel care a pierdut nu a respectat sentinta si acum are dosar pe rol pt nerespectarea acesteia, ... (vezi toată discuția)