Bună mă numesc Irina sunt în Anglia de doi ani,am doi copii minori în țară. Anul trecut am băgat divorț de soțul meu dar nu am mai continuat. Voi merge în țară în decembrie dar nu voi locui cu soțul și aș vrea să îmi iau copii cu mine în alt oraș. Ce sfat puteți să-mi dați cum să procedez?
Tot asa cum veniți dumneavoastră sa ii luați poate veni și soțul sa ii recupereze. Va sfătuiesc sa nu va jucați cu viețile și emoțiile copiilor.
Plata bonei nu suplinește absentele din ultimii ani. Dacă copilul mic are 5 și dumneavoastră ați lipsit 2, adică aproape jumătate din viata lui ii veți produce o trauma sa apareti din senin și sa îl smulgeti din mediul familiar.
Puteți lua copii însă asa cum am menționat și el ii poate lua înapoi mai ales ca va trebui sa le mutați școală, grădiniță și ghiciți ce, nu o sa o prea puteți face fără acordul soțului.
Mergeți acasă, apropiați-va de copii, găsiți un servici și apoi introduceți acțiune în instanta.
Mama disperata...
vivera
Sunt mama a 3 copilasi deosebiti...pana aici suna bine numai ca tatal este problema,Este abuziv,bea f mult,certuri peste certuri,i-am spus ca vreau sa divortez ... (vezi toată discuția)