avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cadrele didactice, ca părinți, pot face parte din ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cadrele didactice, ca părinți, pot face parte din Asociațiile de părinți?

Bună ziua
Sunt cadru didactic, dar și părinte. Sunt membru în comitetul de părinți și dorim să înființăm o asociație de părinți. Cadrele didactice, în calitate de părinți, pot să fie membrii în asociație?
Mulțumesc pentru răspuns
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2019
Anda Druhora, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:02, 8 Octombrie 2019
Da, atata timp cat copilul invata in acea institutie de invatamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A fi obligat sa aderi la o asociatie? dcba dcba Buna ziua, la gradinitele in sistem Step by Step exista ajutori de educatori. Ajutorul de educator nu este considerat cadru didactic si nu poate fi angajat ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie parinti ana500 ana500 Buna ziua . Am nevoie si eu de indrumare la infiintarea unei asociatii de parinti. Sunt presedinte al ,, Comitetului,, de parinti din scoala si vrem sa-l ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv asociatie de parinti ionescucarmen ionescucarmen buba ziua! scoala generala la care invata fiul meu are o asociatie de parinti, ai carei membri fondatori (asociati), patru la numar(tot ei alcatuind si ... (vezi toată discuția)