avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu reparatii la un service auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu reparatii la un service auto

Buna ziua,
Am deschis un dosar de dauna pe CASCO si am dus masina la un service auto agreat. Conform dosarului de dauna si a devizului urma sa se inlocuiasca anumite piese- trager, capota, faruri si bara protectie fata.
la iesirea din service, am constatat ca nu au fost inlocuite toate piesele mentionate, capota si bara de protectie au fost reparate, chituite si revopsite. Cum procedez in aceasta situatie? Cum face plata despagubirii firma de asigurare in contul executantului? nu trebuie sa confirm executarea lucrarilor de reparatie? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Biscuite otravit , utilizator 09:12, 9 Octombrie 2019
Puneti in atentia service-ului neregularitatile constatate,
Daca nu aveti sorti de izbanda, instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata dauna totala Helfer Helfer Buna ziua. De curand am avut un accident cu autovehicolul care este cumparat cu credit de la o banca. Am asigurare Casco iar masina este asigurata la suma de ... (vezi toată discuția)
Polita casco vladutdaniel vladutdaniel Buna seara, In limita timpului disponibil, doresc un sfat in ceea ce priveste urmatoare problema: In 2011, sotia mea a avut un accident de circulatie cu un ... (vezi toată discuția)
Problema dosar dauna fondul de garantare arsene21 arsene21 Salut, Am urmatoarea problema. In urma unui accident, masina mi-a fost avariata atat fata cat si spate iar cel vinovat avea asigurare la Astra. Am luat ... (vezi toată discuția)