Dan Top 
	    	Avocat

Dan Top 
	    	Avocat	    

lumy73 
	    	Utilizator

lumy73 
	    	Utilizator	    

Luisa Mitroi legalista.ro 
	    	Consilier juridic

Luisa Mitroi legalista.ro 
	    	Consilier juridic	    

Alin Popescu, administrator
 Alin Popescu, administrator 	
			 ContSters98997 
	    	Utilizator

ContSters98997 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 livs	                   

Din cate am citit eu,potrivit legii si statutului consilierului juridic, activitatea de consilier juridic liber profesionist este incompatibila cu cea de ... (vezi toată discuția)
	                    livs	                   

Din cate am citit eu,potrivit legii si statutului consilierului juridic, activitatea de consilier juridic liber profesionist este incompatibila cu cea de ... (vezi toată discuția)

amya1808	                   

Buna ziua!
As dori sa stiu daca un consilier juridici si poate infiinta un pfa sau o intreprindere individuala cu codul 7022 si -in acelasi timp- sa ... (vezi toată discuția)
	                    amya1808	                   

Buna ziua!
As dori sa stiu daca un consilier juridici si poate infiinta un pfa sau o intreprindere individuala cu codul 7022 si -in acelasi timp- sa ... (vezi toată discuția)

siempreska	                   

Buna! Am o mare dilema:  pe vremuri consilierii juridici putea functiona sub forma unui SRL, lucru care nu mai este posibil azi ... pt ca legea nu le mai ... (vezi toată discuția)
	                    siempreska	                   

Buna! Am o mare dilema:  pe vremuri consilierii juridici putea functiona sub forma unui SRL, lucru care nu mai este posibil azi ... pt ca legea nu le mai ... (vezi toată discuția)