avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Concediu prenatal

Buna ! Ma poate ajuta și pe mine cineva cu un calcul pentru concediul prenatal ? Menționez ca venitul brut este de 2600 lei .
Știu ca se socotește 85% din venitul brut dar din ăștia 85% se mai plătește ceva la stat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:23, 9 Octombrie 2019
Vedeti daca va ajuta acest linK
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie ccc adela05 adela05 Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un calcul al indemnizatiei CCC. Stiu ca se socoteste 75%din media veniturilor din ultimele 12 luni, insa, cumnatei mele de ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu ... cristinaneagoe992@yahoo.com cristinaneagoe992@yahoo.com Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu salar minim anual începând cu data de 01.09.2021 (vezi toată discuția)
Prenatalul Silvia viola Silvia viola Buna ziua!concediul prenatal se plateste cu 85 %din media salariului brut pe ultimele 6 luni?se mai impoziteaza ceva,dupa acest calcul?? (vezi toată discuția)