Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

adela05 
	    	Utilizator

adela05 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 New_lexa	                   

Buna ziua,
Eu am fost in CCC pana in mai 2012, am revenit la serviciu si in decembrie 2012 am nascut cel de-al doilea copil! Cum mi se va calcula indemnizatia ... (vezi toată discuția)
	                    New_lexa	                   

Buna ziua,
Eu am fost in CCC pana in mai 2012, am revenit la serviciu si in decembrie 2012 am nascut cel de-al doilea copil! Cum mi se va calcula indemnizatia ... (vezi toată discuția)

andreeaserban	                   

As dori sa stiu daca in cazul unei pers cu salariu de 1200 lei indemnizatie ptr crestere copil este aceeasi fie ca isi alege un an sau doi?Iar in cazul in care ... (vezi toată discuția)
	                    andreeaserban	                   

As dori sa stiu daca in cazul unei pers cu salariu de 1200 lei indemnizatie ptr crestere copil este aceeasi fie ca isi alege un an sau doi?Iar in cazul in care ... (vezi toată discuția)

iuliana c.	                   

Buna ziua, imi puteti spune cat as primi indemnizatia pentru crestere copil daca sunt angajata cu 2 ore?
 (vezi toată discuția)
	                    iuliana c.	                   

Buna ziua, imi puteti spune cat as primi indemnizatia pentru crestere copil daca sunt angajata cu 2 ore?
 (vezi toată discuția)