avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare titlu de proprietate

dupa 20 ani sora mea vrea sa -mi anuleze titl de proprietate[suntem trei pe acel titlu] ] pe motiv ca in 1990 cu legea 18 eu n-am depus cerere de reconstituire,este posibil sa ma scoata ptr acest motiv,eu acuma am aflat ca s-a pierdut cererea,multumesc
Cel mai recent răspuns: olga2011 , utilizator 07:28, 17 Octombrie 2019
Buna ziua,
Lasati-o in pace sa se joace de-a dorinta.
NU ARE NICI-O sansa!
va rog sa-mi explicatii sau ce art. de lege poate invoca,sunt in varsta si mi- e frica de procese n-am fost niciodata intr-un tribunal.multumesc
revin cu intrebarea,;poate sa ceara scoaterea mea de pe titlu si ea sa ramana cu toata suprafata de teren din titlu?este vreo lege care permite acest lucru?va rog frumos sa ma lamuriti.multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate atak atak Buna ziua Cum sa procedez? Suntem 3 frati. In urma decesului parintilor nostrii au ramas doua terenuri din care unul cu casa. Succesorii unui frate sustin ca ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate contestat olga2011 olga2011 daca se anuleaza un titlu de proprietate emis in 199 4 pe motiv ca nu s-a facut cerere,pot cere in instanta repunerea in termen de depunere a cereri fin ... (vezi toată discuția)
Restituire mancs mancs Se mai poate cere restituirea terenurilor agricole pentru mostenitori (vezi toată discuția)