avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restituire

Se mai poate cere restituirea terenurilor agricole pentru mostenitori
Cel mai recent răspuns: olga2011 , utilizator 06:17, 14 Martie 2020
Nu ,Daca nu au fost făcute demersuri în baza legilor fondului funciar în termenele prevăzute.
legea 116/2019 e in vigoare.
d-l avocat va intreb se poate anula acel titlu de proprietate pe motiv ca n-fost depusa cerere?[pierduta ptr ca cererea a fost trimisa tocmai prin sora mea,nu cunosc alte amanunte,titlul n-a fost contestat 25 ani cat a fost sora in viata.fiul ei vrea sa ramana singur pe titlu cu toata suprafata de teren.tocmai asta e obiectul procesului,eu as putea cere acuma repunerea in termen a cererii?n-as renunta si din pct de vedere moral sunt fiica fostului proprietar .sora a semnat si procesul verbal de restituire deci a fost de acord cu mine, noi ne-am inteles eu am platit impozitele .in 1990 erau multe neclaritati cu aceasta lege.multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate contestat olga2011 olga2011 daca se anuleaza un titlu de proprietate emis in 199 4 pe motiv ca nu s-a facut cerere,pot cere in instanta repunerea in termen de depunere a cereri fin ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate TANASENASTASA TANASENASTASA buna ziua.daca cand s-a dat legea 18/1991,proprietarii de terenuri care nu au depus cerere pt inapoierea terenurilor ce au fost in folosinta cap-urilor,dar au ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu proprietate danutelu danutelu Detin un titlu de proprietate pentru un teren si in registru agricol figurez cu o suprafata mai mare decat in titlu. Pot formula o actiune pentru rectificare ... (vezi toată discuția)