avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlul de proprietate contestat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlul de proprietate contestat

daca se anuleaza un titlu de proprietate emis in 199 4 pe motiv ca nu s-a facut cerere,pot cere in instanta repunerea in termen de depunere a cereri fin indreptatita ca mostenitoare a detinatorului terenurilor/?specific ca sunt trecuta pe acel titlu alaturi de sora mea dar fiul dpa decesului mamei ma contesta si vrea sa ramana singura pe acel titlu.e posibil?multumesc
Cel mai recent răspuns: olga2011 , utilizator 17:34, 30 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
d-l avocat va intreb se poate anula acel titlu de proprietate pe motiv ca n-fost depusa cerere?[pierduta ptr ca cererea a fost trimisa tocmai prin sora mea,nu cunosc alte amanunte,titlul n-a fost contestat 25 ani cat a fost sora in viata.fiul ei vrea sa ramana singur pe titlu cu toata suprafata de teren.tocmai asta e obiectul procesului,eu as putea cere acuma repunerea in termen a cererii?n-as renunta si din pct de vedere moral sunt fiica fostului proprietar .sora a semnat si procesul verbal de restituire deci a fost de acord cu mine, noi ne-am inteles eu am platit impozitele .in 1990 erau multe neclaritati cu aceasta lege.multumesc.
va rog sa-mi dati cateva,sugesti de cerere de interventie de depunere in termen a cereri de reconstituire teren.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire mancs mancs Se mai poate cere restituirea terenurilor agricole pentru mostenitori (vezi toată discuția)
Anulare titlu de proprietate olga2011 olga2011 dupa 20 ani sora mea vrea sa -mi anuleze titl de proprietate[suntem trei pe acel titlu] ] pe motiv ca in 1990 cu legea 18 eu n-am depus cerere de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate atak atak Buna ziua Cum sa procedez? Suntem 3 frati. In urma decesului parintilor nostrii au ramas doua terenuri din care unul cu casa. Succesorii unui frate sustin ca ... (vezi toată discuția)