avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcarea pe locurile neconcesionate din fata blocului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcarea pe locurile neconcesionate din fata blocului

Avem in jurul blocului, fata si spate, locuri de parcare neconcesionate, fiecare parcheaza unde gaseste loc liber. Numai ca, de ceva timp unii dintre vecini pun pe locul considerat de catre ei "al lor" diverse obstacole bolovani, lazi de legume etc, pentru a bloca alcel spatiu, cat timp ei sunt plecati ( uneori chiar in concediu). Altii ocupa locurile , cate 3-4, cu autoturisme de vanzare, caci cu asta se ocupa. In acest timp sunt obligata sa alerg in jurul blocului, pana ce gasesc un loc liber de parcare. Nu e placut si a devenit obositor. Cum as putea sa pun capat acestei situatii neplacute ? Calea legala, pt ca pe cale amiabila nu se rezolva nimic.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:16, 19 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
I-am explicat ,la randul meu, ca nu este " al lui" decat daca il plateste si mi-am luat injurii.

nu trebuie sa raspundeti la ele si sa lasati masina acolo. Puteti sa cautati pe net nr politiei comunitare si sa ii chemati la fata locului daca vreunul cu " locul lui" e mai agresiv.
Nu inteleg de ce primaria nu marcheazi si concesioneaza locuri, nu are nevoie de bani ?
puteti depune o petitie la primarie veti primi un raspuns.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc pentru raspuns si indrumare. Asa am sa fac, incerc o petitie la primarie si in ultimul rand apelez la politia locala. Sunt oameni in varsta si ii respect, dar vad ca e nevoie de actiune.
Intotdeauna e nevoie de actiune. Altminteri am fi un popor...vegetal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege parcare in fata blocului BlaKy BlaKy Buna ziua, Am tot cautat pe net si nu am gasit legea in vigoare care spune in ce conditii de inchiriaza aceste parcari. Problema este: De cateva zile s-au ... (vezi toată discuția)
Stergatoare ridicate pentru parcare pe loc marcat cu albastru mariustz mariustz Buna ziua, In fata unor institutii s-au marcat parcarile cu albastru. Am lasat masina parcata pe un loc cu albastru si m-am trezit cu stergatoarele ... (vezi toată discuția)
Parcarea din spatele blocului Locatarul de la bloc Locatarul de la bloc am parcat masina din anul 2000, anul acesta primaria a trasat locuri de parcare , vecinul de la cealalta scara are 2 masini, si acum parcheaza si pe locul ... (vezi toată discuția)