avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce solutie sa aleg?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce solutie sa aleg?

Va rog sa ma ajutati pentru a alege o solutie corecta,intr-un caz anume.In anul 1978,printrun decret s-a scos din fondul forestier si s-a dat in administrarea unei intreprinderi un teren ,in vederea exploatarii materialului de sub teren (piatra).Ulterior intreprinderea a fost privatizata dar si-a pastrat dreptul de administrare,obtinand o licenta de exploatare,in acest sens.O persoana particulara a incercat sa obtina reconstituirea unui drept de proprietate pe acest teren obtinand o sentinta judecatoreasca.Cand s-a verificat daca cei de la Ocolul Silvic au in amenajament acest teren a reiesit ca nu scosesera din fondul forestier aceasta suprafata in anul transmiterii.
As putea sa ma indrept impotriva Ocolului Silvic (Directie Silvice) cu o actiune pentru a reface amenajamentul?Care ar fi temeiul juridic?As avea o alta optiune?ITRSV -ul de zona a constatat aceasta eroare (faptul ca terenul nu a fost scos din fond forestier),dar spune ca numai noi,printro actiune putem indrepta situatia.
Imi cer scuze pentru acest post lung si multumesc pentru eventuale sugestii.
Cel mai recent răspuns: lmocanu , utilizator 15:03, 2 Decembrie 2009
In primul rand , dumneavoastra pe cine reprezentati? Persoana fizica sau intreprinderea?B-)
Intreprinderea.
Nu ma poate ajuta nimeni?:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan - padure. drept de preemptiune zbye zbye Buna ziua ! Am si eu o nelamurire... am cumparat un teren extravilan, avand in C.F. trecuta categ. -padure- si ma intereseaza daca am urmat procedura corecta ... (vezi toată discuția)
Constructie teren intravilan - fond forestier cbc0812 cbc0812 Avand in vedere dificila comunicare cu cei de la ITRSV, nu gasesc solutia la urmatoarea problema. Detin 2 terenuri in intravilanul unui oras care sunt trecute ... (vezi toată discuția)
Lipsa hartii topografice prodyoana prodyoana Daca un teren pe care doresc sa il cumpar pe un deal dupa spusele topografului nu are harta topo si nu pot identifica nr topo ce este de facut . Terenul este ... (vezi toată discuția)