avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cat dureaza un dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cat dureaza un dosar penal

Cât durează un proces verbal de vatamare corporală casa mearga până la secție de politie și sa vină înapoie pentru declarati eu avant scos certificat medico legal plangerea a fost vacuta în luna aprilie anul acesta
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:08, 15 Octombrie 2019
Depuneți o cerere privind stadiul cercetărilor în dosarul penal. Cererea se depune la Parchetul care instrumentează cauza. Fiecare dosar are un număr unic. Dacă nu cunoașteți numărul dosarului, mergeți cu buletinul la Parchet și îl veți afla.
Uneori și 2-3 ani asa ca aveti de așteptat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politist lenes robertsega32 robertsega32 pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat florianca florianca Sotul meu a avut un accident in mai 2010 cu vatamare corporala. Partea vatamata nu a depus plangere nici pana in ziua de azi. Cum isi poate recupera ... (vezi toată discuția)
Depunerea plangerii partii vatamate intr-un accident rutier? ciprian.G1978 ciprian.G1978 Buna seara! Unde trebuie sa depuna partea vatamata plangerea in cazul unui accident rutier? Trebuie sa fie insotita de un avocat de la inceput? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)