avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua!

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, intr-o primarie, stampila de primar pe ce acte nu se mai pune?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 16 Octombrie 2019
O.G. 15/2017
art.V
(2^1) Persoanele juridice de drept public nu au obligația de a aplica ștampila pe declarații, cereri, contracte sau orice alte documente sau înscrisuri depuse la instituțiile sau autoritățile publice ori emise sau încheiate în relația cu instituțiile sau autoritățile publice.

(2^2) Persoanele juridice de drept public nu au obligația de a aplica ștampila pe documente sau orice alte înscrisuri emise în relația dintre acestea și persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat, entitățile fără personalitate juridică.

(2^3) Prevederile alin. (2^2) nu se aplică instituțiilor sau autorităților publice cărora prin acte normative de rangul legii, cu caracter special față de prezenta ordonanță, li se impune expres folosirea ștampilelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliminare stampila in primarie AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Pe ce nu se mai aplica stampila, in concret, in cadrul departamentelor ce functioneaza intr-o primarie? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Stampila cu semnatura teodora-17 teodora-17 Buna ziua, M-ar interesa si pe mine sa stiu daca stampila cu semnatura este valabila, sau in ce context este valabila. Pentru diferite proiecte (in calitate ... (vezi toată discuția)
Reglementare/procedura privind modalitatea de semnare a contractelor? Dan.sergiu Dan.sergiu Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo reglementare/procedura privind modalitatea de semnare a contractelor? Am vazut contracte semnate numai la ... (vezi toată discuția)