avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Eliminare stampila in primarie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Eliminare stampila in primarie

Buna ziua! Pe ce nu se mai aplica stampila, in concret, in cadrul departamentelor ce functioneaza intr-o primarie?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:46, 18 Octombrie 2019
OG 17/2015
art. V
(2^1) Persoanele juridice de drept public nu au obligația de a aplica ștampila pe declarații, cereri, contracte sau orice alte documente sau înscrisuri depuse la instituțiile sau autoritățile publice ori emise sau încheiate în relația cu instituțiile sau autoritățile publice.

(2^2) Persoanele juridice de drept public nu au obligația de a aplica ștampila pe documente sau orice alte înscrisuri emise în relația dintre acestea și persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat, entitățile fără personalitate juridică.

(2^3) Prevederile alin. (2^2) nu se aplică instituțiilor sau autorităților publice cărora prin acte normative de rangul legii, cu caracter special față de prezenta ordonanță, li se impune expres folosirea ștampilelor."
Legea nr 169/2019 care modifica Ordonanta de Guvern nr 17/2015 o stiu. Ma intereseaza in practica, cum se aplica aceasta lege. actele de contabilitate, actele de stare civila, adresele intre institutii mai poarta stampile?
Incercati sa nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori ... legea mi se pare destul de clara ... pentru adrese sunt aplicabile prevederile alin..2^1
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila cu semnatura teodora-17 teodora-17 Buna ziua, M-ar interesa si pe mine sa stiu daca stampila cu semnatura este valabila, sau in ce context este valabila. Pentru diferite proiecte (in calitate ... (vezi toată discuția)
Reglementare/procedura privind modalitatea de semnare a contractelor? Dan.sergiu Dan.sergiu Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo reglementare/procedura privind modalitatea de semnare a contractelor? Am vazut contracte semnate numai la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, intr-o primarie, stampila de primar pe ce acte nu se mai pune? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)