buna ziua. De 5 ani lucrez la o societate comerciala cu cim. In perioada concediului de odihna ma sunat sefa si mi-a zis ca dupa ce termin concediul sa imi fac cerere de demisie. Am intrebat-o de mai multe ori care sunt motivele la care mi sa raspuns cu : stii tu mai bine.Inca nu i-am dat cererea de demisie. Vreau sa stiu cum pot sa beneficiez de somaj si in caz ca pana la urma mi se vor aduce acuzee false cum pot sa demonstrez ca nu e adevarat si ce pot face in cazul asta. Va multumesc.
Desi, cu siguranta stie, poate ar trebui sa ii amintiti ca daca nu mai are nevoie de postul ocupat de dvs, acesta poate fi dsfiintat si in acest fel veti beneficia de somaj (nu uitati si de stagiu, 12 luni din ultimele 24).
Dvs ii spuneti, mergeti in continuare la serviciu, va faceti treaba fara cusur si vedeti cum va proceda angajatorul mai departe.
Demitere
etves_tiberiu
Buna ziua!
Am rugamintea sa ma ajutati intr-o privinta. Daca imi dau demisia de la locul de munca beneficiez de somaj sau trebuie sa fiu demis pentru asta, ... (vezi toată discuția)