avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacerea cim -somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacerea cim -somaj

buna ziua. De 5 ani lucrez la o societate comerciala cu cim. In perioada concediului de odihna ma sunat sefa si mi-a zis ca dupa ce termin concediul sa imi fac cerere de demisie. Am intrebat-o de mai multe ori care sunt motivele la care mi sa raspuns cu : stii tu mai bine.Inca nu i-am dat cererea de demisie. Vreau sa stiu cum pot sa beneficiez de somaj si in caz ca pana la urma mi se vor aduce acuzee false cum pot sa demonstrez ca nu e adevarat si ce pot face in cazul asta. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 13:49, 7 Decembrie 2009
Desi, cu siguranta stie, poate ar trebui sa ii amintiti ca daca nu mai are nevoie de postul ocupat de dvs, acesta poate fi dsfiintat si in acest fel veti beneficia de somaj (nu uitati si de stagiu, 12 luni din ultimele 24).
Dvs ii spuneti, mergeti in continuare la serviciu, va faceti treaba fara cusur si vedeti cum va proceda angajatorul mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie si somaj vlasceanu raluca vlasceanu raluca Daca mi-am depus cererea de demisie cu acordul partiolr , pot sa beneficiez de somaj sau trebuie sa ma dea societatea l-a care am lucrat in somaj ? (vezi toată discuția)
Ce sa fac pentru a beneficia de somaj? stan lucian stan lucian din motive economice firma isi muta punctul de lucru de la CALARASI la BUCURESTI ,patronul anuntindu-ma de preaviz,in acelasi timp spunindu-mi ca nu poate sa ... (vezi toată discuția)
Demitere etves_tiberiu etves_tiberiu Buna ziua! Am rugamintea sa ma ajutati intr-o privinta. Daca imi dau demisia de la locul de munca beneficiez de somaj sau trebuie sa fiu demis pentru asta, ... (vezi toată discuția)