avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probleme cu contorul de gaze
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probleme cu contorul de gaze

Am un punct de consum gaze unde nu s a citit contorul 3 ani. Am primit facturi estimate pe care le am platit. La un moment dat au venit si au ridicat acest contor si am participat la ridicarea lui, moment la care mi s a aratat ca este intreg sigiliul lor. Apoi m am trezit ca ma anunta ca un sigiliu ar fabricantului de contoare este modificat si vor 10500 lei penalitati pe langa 7000 lei diferenta din necitirea contoarului. Spun ca eu trebuia sa pazesc acest contoar chiar daca e stradal.

Alte discuții în legătură

Sigiliu engie marian camelia marian camelia Sau schimbat contoarele de gaze iar un sigiliu din plumb nu are un marcaj specific ,spun ei.Acum sunt suspecta de furt...cum dumnezeu pot eu, sa demonstrez ca ... (vezi toată discuția)
Probleme contoar gaze Vcristian Vcristian Buna ziua Mi s-a înlocuit contoarul de gaze pentru verificare tehnica ,după verificare m-a chemat la sediul Distrigaz sa-mi spună ca sigiliu nu este de ... (vezi toată discuția)
Contoar gaz Vcristian Vcristian Buna ziua Mi s-a înlocuit contoarul de gaze pentru verificare tehnica ,după verificare m-a chemat la sediul Distrigaz sa-mi spună ca sigiliu nu este de ... (vezi toată discuția)