avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Orange ne fura pe fata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Orange ne fura pe fata

Mama mea avea o optiune de 5 euro la orange si primeste luna trecuta mesaj de la ei ca o sa ii schimbe optiunea in una de 7 euro daca nu se duce la un sediu sau suna la relatii clienti. Ea uitase intre timp de mesaj si se trezeste acum ca are de platit 7 euro in loc de 5. Suma nu este una incredibila care sa zici ca o deranjeaza dar faptul ca ii cer mai multi bani fara sa o intrebe este legal?
Pot actiona intr-un fel contra Orange?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 15:52, 16 Octombrie 2019
Da, plangere la ANPC, in prima faza.
Poate si instanta, dar depinde de rezulattul plangeri la ANPC
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar astăzi am primit și eu acest mesaj. Mesajul este clar. Începând cu data precizată în mesaj abonament va fi de 7 euro. În mesaj se specifică că dacă nu sunt de acord cu această modificare pot să solicit la magazine sau la Serviciul Clienți în termen de 30 de zile denunțarea contractuluifără penalizări. Dacă nu voi denunța contractul în termen de 30 de zile se consideră că noua ofertă este acceptată. Degeaba faceti sesizri la diferite autorități că nu se rezolvă nimic. O soluție pe care eu o voi lua în calcul este portarea la alt operator dacă găsesc unul cu plan tarifar avantajos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Contract orange zephon zephon Buna ziua Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)
Renuntare abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua, vreau sa renunt si eu la abonamentul orange me 5 sunt in ultimile 5 luni de periada contractuala. M-am suparat cu ei sunt client de 5 ani si nu ... (vezi toată discuția)