Marius Zaharia 
	    	Avocat

Marius Zaharia 
	    	Avocat	    

ContSters54221 
	    	Utilizator

ContSters54221 
	    	Utilizator	    

ContSters74561 
	    	Utilizator

ContSters74561 
	    	Utilizator	    

Loretta30 
	    	Utilizator

Loretta30 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 1968CR	                   

Care este modalitatea/procedura, ce documente sunt necesare pentru retragerea unui aviz de functionare a unui bar/cafenea situat la parterul unui bloc de ... (vezi toată discuția)
	                    1968CR	                   

Care este modalitatea/procedura, ce documente sunt necesare pentru retragerea unui aviz de functionare a unui bar/cafenea situat la parterul unui bloc de ... (vezi toată discuția)

torr10	                   

Daca vecinul are generator de curent care ma deranjeaza seara dupa ora 22 pana la 2 noaptea aflat la distanta mica de gardul meu trebuie sa am aparat de ... (vezi toată discuția)
	                    torr10	                   

Daca vecinul are generator de curent care ma deranjeaza seara dupa ora 22 pana la 2 noaptea aflat la distanta mica de gardul meu trebuie sa am aparat de ... (vezi toată discuția)

Andreea Vălășutean	                   

Bună ziua. Primăria orașului în care locuiesc a construit un teren de fotbal în cartier, la aprox 4 m de geamul dormitorului meu. Mai mult decât atât, ... (vezi toată discuția)
	                    Andreea Vălășutean	                   

Bună ziua. Primăria orașului în care locuiesc a construit un teren de fotbal în cartier, la aprox 4 m de geamul dormitorului meu. Mai mult decât atât, ... (vezi toată discuția)