avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorii se pot tele-porta, pentru a administra ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorii se pot tele-porta, pentru a administra și gestiona 3-10 Asociații deodată

Am citit pe Internet că sunt administratori de Imobile care au în administrare și în gestionare minim 3 Asociații de Proprietari, unii chiar și 10 Asociații.
Cum poate gestiona concomitent pentru cele 10 Asociații de Proprietari și contabilitatea, și casieria, și problemele tehnice, știind cât de avariate sunt blocurile și conductele noastre ?
CE FACE ACEL AȘA-ZIS ADMINISTRATOR, SE VA TELE-PORTA, CA-N FILMELE S.F., SĂ FIE ÎN MAI MULTE LOCURI DEODATĂ, ÎN CAZUL ÎN CARE SUNT PROBLEME TEHNICE ?
Dar cu casieria și contabilitatea cum procedează, cum poate rezolva toate problemele la 10 Asociații deodată ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:51, 20 Octombrie 2019

Stimate, @floy_mr.
1. V-am rugat sa nu mai citati cee ce, atat eu cat si ceilalti useri au scris mai sus. Ma voi adresa administratorilor forumului sa va atentioneze si in acest sens, nemai vorbind ca abuzati de scrisul cu majuscule.
2. Nu v-am jignit cu nimic, dar atat cat batei apa in piua, ma va nevoit, ca de altfel si alti useri sa va explicam, in masura in care putem, ca nu sunteti in masura sa ne tot trageti de urechi, sa ne aratati cata pregatire juridica aveti si cate si mai cate. V-am intrebat - chiar nu realizati acest lucru?
3. Linkul la care faceti referire, chia nu va avantajeaza in ceea ce pretindeti a ne explica; eu, v-am aratat mai sus, cateva situatii in care un cetatean cu putere de munca poate administra mai multe asociatii de proprietari; daca orizontul dvs. de intelegere este atat de limitat, am rugamintea sa va vedeti de treaba si lasati-ne in pace; chiar am un prieten care a lucrat sau poate chiar mai lucreaza ca cenzor la o mare as. prop. din BR si am sa ma interesez de celebra as. prop. despre care ne tot povestiti pe-aici...
4. Acum observ ca ati trecut cu observatiile in jud. BH! Nu va limitati - dar mai repede ca, dupa cate am inteles, s-ar putea ca din 41 de judete din RO, sa mai ramana doar 15-16!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa+conventie dida5801 dida5801 Sunt PFA pe administrare imobile/asociatii de proprietari. Pentru administrare si caserie am contract (PFA cu Asociatia). Pentru contabilitate pot incheia ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie pe post de casier Corinaaa Corinaaa Presedintele are dreptul sa emita si sa incaseze chitante platite de proprietari? (vezi toată discuția)
Angajare administrator imobil la o asociatie proprietari. pmariusf2005 pmariusf2005 Buna ziua Sunt administrator la o asociatie de proprietari si am fost angajat cu Conventie Civila de prestari de servicii. Doresc sa stiu daca este legal ... (vezi toată discuția)