avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Legalitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Legalitate

Buna ziua! Intr-o primarie, pe actele de stare civila, se mai pune stampila? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:07, 18 Octombrie 2019
Da, se pune ...intrucat sunt acte cu caracter special ... Vedeti Metodologia din 26 ianuarie 2011cu privire la aplicarea unitară a dispozițiilor în materie de stare civilă.
Va multumesc! Dar pe adresele intocmite in cadrul unei primarii si adresate unor institutii se mai pune stampila de primar? Sau ramane doar semnatura acestuia? Va multumesc!
V-am dat deja raspuns in celalalt topic deschis de dvs ... nu este obligatorie stampilarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliminare stampila in primarie AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Pe ce nu se mai aplica stampila, in concret, in cadrul departamentelor ce functioneaza intr-o primarie? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Casatoria Mirela Mirabela Mirela Mirabela .Am o mare rugaminte la dumneavoastra,sa imi spuneti daca este posibil sa ne casatorim in Germania eu si fostul meu sot,de care am divortat in 2012,dupa care ... (vezi toată discuția)
Razele la plamani necesare pt incheierea casatoriei PERESCU ANDREEA PERESCU ANDREEA Buna ziua, Sunt obligatorii razele la plamani pt. incheierea casatoriei? Raspunsul clinicilor medicale: sunt necesare analize la sange si raze la plamani, ... (vezi toată discuția)