Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Noile reguli de TVA aplicabile în comerțul online - Probleme și soluții. Lectori: Viboal FindEx. Joi, 21 Octombrie, ora 11:00Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încetare CIM in perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încetare CIM in perioada de proba

Buna ziua,
M-am angajat la o firma. In perioada de proba, am decis că nu mă integrez in acea firma și mi-am depus demisia ( de fapt o notificare) prin care îi anunț că nu mai doresc sa colaborez cu ei.
Ei mi-au spus că lichidarea și banii pe care trebuie sa mi-i dea, o să le primesc de-abia luna viitoare, in noiembrie pe 15. Este ok atât de târziu?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:36, 18 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea prevede ca salariul se plateste la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.

Legea nu face distinctie in ceea ce priveste plata salariului in cazul incetarii raportului de munca...prin urmare, angajatorul este indreptatit sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m. la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata co dupa demisie Mihaelac41 Mihaelac41 Buna ziua!Daca eu mi-am dat demisia de la fostul loc de munca in data de 23.09,am fost in preaviz pana pe data de 3.10 si urmand sa primesc salariu in data de ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba carmenali carmenali Buna seara. Intrebarea mea este : daca eu sunt in perioada de proba si vreau sa imi dau demisia primesc in momentul in care prezint notificarea de demisie ... (vezi toată discuția)
Demisia la zi lucian0zzzz lucian0zzzz Buna ziua . am si eu o problema. Fiind angajat cu 4 ore pe trei luni de proba la o firma in urma unor neintelegeri cu patronu am decis de comun acord ca in ... (vezi toată discuția)