avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Tariful orar in invatamant
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Tariful orar in invatamant

Tariful orar pentru profesor din invatamantul preuniversitar, cu peste 25 ani vechime si gradul I, cu norma didactica de 16 ore / saptamana si fara ore suplimentare este de: 1/72 sau 1/64.

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! sunt profesor pentru invatamant primar pensionar ... Stoicageorgi Stoicageorgi Buna ziua ! Sunt profesor pentru invatamant primar pensionar cu o vechime de 45 de ani. As dori sa stiu cum ar trebui sa fiu platita daca am fost reincadrata ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora in cadrul invatamantului Adriana_Stoica Adriana_Stoica Sunt pensionara, am studii universitare si in acest an scolar am catedra intreaga ca si profesoara , decizia imi este data pe perioada anului scolar de la 1 ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora la invatatori ana500 ana500 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine intro problema. Lucrez in invatamant si am un cadru didactic ( un invatator) care are peste 25 de ani vechime si gradul ... (vezi toată discuția)