avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision prea mare la retragere numerar din bancomate ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision prea mare la retragere numerar din bancomate pentru persoane juridice la unele banci

Va rog daca este posibil sa interveniti la BNR, sa verifice comisioanele de retragere numerar din Bancomate, care sunt prea mari la persoane juridice. B.Transilvania, are un comision de retragere prea mare la persoanele juridice.Un exemplu: Eu am retras o suma cu cardul de la firma mea de 4000 lei, si comisionul de retragere a fost de 16 lei, adica 0,4%. Eu cred ca un comision de 0,2% acopera cheltuielile bancare.

Va multumesc!

Cu stima,
Ec.Talpazan Gheorghe
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
talpazangheorghe, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata salariului cash utiliyator utiliyator Angajatii din sectorul de stat care lucreaza in institutii unde intreg personalul este platit prin intermediul cardurilor pot opta pentru plata salariului ... (vezi toată discuția)
Comisioane cristinutz09 cristinutz09 Buna seara, si imi cer scuze de deranj, apelez la dumneavoastra, neobisnuit cu astfel de situatii, caut un pic de ajutor. Mentionez ca am doua carduri la o ... (vezi toată discuția)
Card maitairina maitairina Buna ziua. Ieri am mers la agentia judeteana pentru plati si inspectie sociala unde am facut o cerere ca alocatia copiiilor sa intre pe card. Daca pe cerere an ... (vezi toată discuția)