avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate remunerație insuficientă colaborare instituție ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

remunerație insuficientă colaborare instituție publică

Bună ziua!
În septembrie 2019 am colaborat cu o instituție publică. Nu am semnat contract nici înainte de începerea evenimentului, nici pe parcursul derulării acestuia, urmând să semnez după, cînd primeam banii. Am primit mai puțin de 50% din suma negociată, iar când am întrebat când să vin să semnez contractul, mi s-a spus ”discutăm noi...”
Ce demersuri legale pot demara pentru a îmi recupera restul de bani?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Sire M , utilizator 11:28, 24 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Se pare că va exista o a două tranșă (nu am fost anunțat de la început că suma va fi trimisă în două tranșe), iar contractul va fi semnat atunci. Suma a fost depusă ca ”alimentare cont”, fără alte detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidarea morosa morosa BUNA ZIUA .Am lucrat la o firma de distributie produse alimentare .O. cunostinta care are magazin alimentar a ramas cu sold la firma la care am lucrat iar ... (vezi toată discuția)
Legea nr.9/1998 doinami doinami Buna ziua Vă aduc la cunoştinţă că sunt unul din beneficiarii Legii nr.9/1998 privind acordarea de despăgubiri cetăţenilor români pentru bunurile ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma bac Alina Pop Alina Pop Buna ziua. Anul trecut in iulie m-am înscris la concursul de admitere al unei facultăți. Am intrat pe un loc cu taxa, am plătit prima transa de 800 de lei, ... (vezi toată discuția)