avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lichidarea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lichidarea

BUNA ZIUA .Am lucrat la o firma de distributie produse alimentare .O. cunostinta care are magazin alimentar a ramas cu sold la firma la care am lucrat iar seful meu nu mi a dat restul de bani si tichete spunand ca atunci cand recupereaza bani de la acea societate sau imi taie mie chitanta pe suma datorata de ei. vreau sa stiu care sunt demersurile la urma urmei legale.eu am terminat colaborarea cu ei de pe 20 septembrie.
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2021
morosa, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:50, 6 Decembrie 2021
Sesizare scrisa la ITM
intrebarea este .e legal ce fac cei de la firma unde am lucrat ?
care ar fii demersurile legale si ptr ei vizavi de suma datorata de cunostinta mea
nu este, ca de aia sunteti indrumata sa va plangeti la itm
salariul ce vi-l datoreaza nu are legatura ca nu a incasat.
PROBLEMA E CA EU AM AVUT AF SI AVEAM CU FIRMA CONTRACT DE COLABORARE .IAR LICHIDAREA SAU RESTUL DE PLATA SUNT NISTE BONUSARI DE LA DIFERITE PRODUCATORI.CA EI ASA MI AU VIRAT LEGAL PE CARD RESTUL DE BANI .

Alte discuții în legătură

Informare cayafa cayafa buna seara am lucrat la o firma de distributie din bucuresti mi-am dat demisia cu acordul partilor dar salariul nu mi l-am primit pe ultima luna lucrata ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante sebaman sebaman O intrebare te rog: Sunt din Resita, prietena mea lucreaza la o firma de distributie, ea a distribuit unei firme (din slatina timis) produse in timp de 10000 ... (vezi toată discuția)
Taiere bonuri de masa bogdandatcu bogdandatcu Buna ziua, Ma intereseaza daca este normal sa se taie 13 bonuri de masa pentru 3 zile de concediu medical pe motiv ca absenteismul a fosta mare in ... (vezi toată discuția)