avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... organ fiscal local poate fi obligat la consemnarea ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

organ fiscal local poate fi obligat la consemnarea cautiunii in procedura insolventei???

Creditorul-uat.comuna poate fi obligat sa depuna cautiune daca intenteaza cerere de deschidere procedura insolventa???
Cel mai recent răspuns: Maryana@ , utilizator 19:29, 30 Octombrie 2019
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afp cere insolventa ... discover discover Buna ziua , puteti sa-mi spuneti (si daca raspunsul e afirmativ sa-mi spuneti si legea care il prevede) daca agentia finantelor publice are calitatea necesara ... (vezi toată discuția)
Insolventa societate comerciala care a solicitat creditorului esalonare de plati hades hades O societate cu care firma noastra are contract ne-a virat intr-o luna mai multa marfa decat am comandat..am refuzat primirea marfii in plus si am returnat-o cu ... (vezi toată discuția)
Se mai poate contesta ... se poate depune recurs? mihnevicim mihnevicim O societate a primit hotararea de intrare in insolventa ... la data cererii de intrare in insolventa , poate face dovada solventei sale (din extrasele de cont) ... (vezi toată discuția)