avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie

Buna ziua. Am si eu o întrebare.
Am un copil de 2 ani.. dintr-o relație. Nu am fost căsătoriți doar concubinaj. Relația nu a mai mers pentru ca el bea destul de des si baga bani la jocuri de noroc. Si ne-am despărțit. El este in alta țară lucrează,si de copil nu se intereseaza. Uneori o data la cateva zile cerea poze cu copilul. Trimiteam poze chiar si cand nu cerea ce e drept nu chiar in fiecare zi.. dar au fost si săptămâni cand trimiteam zi de zi. Nici o data nu ma cautat sa ma întrebe dacă copilul este bine sau daca ii lipseste ceva.. cand vedea ca nu primeste 2 3 zile poze nu mai trimitea bani pentru copil. Încă nu am fost la nici un avoca. De vre-o săptămână ma blocat peste tot...
Sunt curioasă daca as putea sa îl scot din drepturi.. văzând că el nu se intereseaza de copil.. precizez ca copilul este pe numele lui..
Cel mai recent răspuns: Gabriela332 , utilizator 22:33, 20 Octombrie 2019
Alegeți un avocat la care sâ mergeți la o consultație juridică, expuneți-i toată situația de fapt, este necesară o cunoaștere luciferică a speței!
Cunoașterea paradisiacă m-ar determina să cred că nu există premise pt exercitarea autorității părintești doar de dvs, dar merită încercat!
Pe de altă parte, veți obține stabilirea domiciliului minorului la dvs și pensie de întreținere!
Vă mulțumesc mult pentru răspunsuri.
Avocat Tabrea Alexandru a scris:

(...) este necesară o cunoaștere luciferică a speței!
Cunoașterea paradisiacă m-ar determina să cred (...)


Bună seara,

Fără supărare, vă rog, că nu asta e intenția mea: s-ar putea puțin mai pe înțelesul utilizatorilor? Nu vă cer să coborâți standardul personal, ci doar să-l adaptați celor cu care discutați. E, la fel ca răspunsurile pe care le dați, în folosul lor.

Mulțumesc.
Manuela
Merită să încercați obținerea exercitării exclusivă a autorității părintești pe motiv de dezinteres evident în ce privește soarta copilului și a imposibilității unei comunicări eficiente între părinți.
Sper sa si reusesc. Mai ales că consumă alcool destul de des..
SI ma tot amenintat ca nu o sa imi dea nici o data procura. :(


Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2019
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Custodia copilului victor_teodorescu victor_teodorescu intrebare: sunt in divort cu sotia. problema este ca ea lucreaza in strainatate, eu aici dar; din motive financiare copilul ( 2 si 6 luni) a ramas la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara vs custodie exclusiva andreiionel andreiionel sotia mea a introdus in cererea de divort custodia exclusiva si pensia alimentara. daca ipotetic voi fi scos din drepturi trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Intrebare ciudata: se poate redeschide un caz? ma intereseaza cum procedez cu exercitarea autoritatii parintesti imperia imperia Intrebarea este de fapt mai complexa decat titlul. Ma confrunt cu urmatoarea situatie complicata si sper sa am un ajutor din partea dumneavoastra . Am o ... (vezi toată discuția)