avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj dupa perioada de indemnizatie de 2 ani de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj dupa perioada de indemnizatie de 2 ani de crestere copil

doresc sa stiu daca pot beneficia de somaj,din ianuarie termin perioada de 2 ani
de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului si marea mea problema este
ka fostul patron vrea sa ma bage in somaj deoarece este afectat de criza si la
firma lucrurile nu merg deloc bine.astept opiniile voastre daca am dreptul legal
sa beneficiez de somaj.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 14:13, 30 Decembrie 2009
buna ziua,
as dori sa imi raspundeti si mie, daca am inceput serv la alta firma inainte de perioada de 2 ani (se termina in august), dar postul se desfinteaza, mai pot beneficia de somaj din august cand termin indemnizatia?
multumesc anticipat si un an nou fericit.
Va recomand sa faceti o cerere pentru suspendare CIM (continuare CIC) apoi cand reveniti faceti o cerere de reluare activitate, urmeaza desfiintare post si inscriere la somaj.

Au fost cazuri care au beneficiat de indemnizatie somaj asa cum este situatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de a lua somaj lucianlucian lucianlucian Buna ziua Ce trebuie sa fac pentru a lua indemnizatia de somaj? Lucrez la o firma de 3 ani si nu mai pot face fata programului (sunt sofer pe camion si nici ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea ccc iosifnagy iosifnagy Buna Seara! Sotia mea este in concediu de maternitate pana la sfarsitul lunii aprilie.De la fostul loc de munca i sa spus ca momentan nu mai au nevoie de ... (vezi toată discuția)
Calcularea cuantumului indemnizatie de somaj ika ika In data de 27.06 2008 am incetat contr. de munca cf. art.55 lit b ,.codul muncii ,am primit cu titlu de sume salariale o suma de bani pt. care s-au retinut ... (vezi toată discuția)