avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț și tăgadă de paternitate: o să fiu chemat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț și tăgadă de paternitate: o să fiu chemat în țară pentru testul ADN?

Sunt în divort cu minori cu sotia iar ea acum a nascut din nou cu alt bărbat. Eu am propus divortul la notar prin care ea avea un copil eu unu si scapa de pensia de intretinere, si între timp deschideam proces de tagada eu iar ei se puneau de acord cu mine și in felul acesta se termina repede. Se pare ca avocatul lor considera ca nu este o idee buna deoarece au refuzat. Acum tatăl biologic deschide proces de tagada automat ca divorțul se suspenda iar întrebarea mea este:O sa ma cheme la test Adn sau in tara? Deoarece eu si fetita de 13 ani din casatorie suntem in Italia.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: andrey_f_c , utilizator 08:08, 24 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Nu m-ati înțeles, din casatorie a rezultat o fetita ce acum are 13 ani, de un an o am cu mine fiind data afara din casa de catre mama. Îmi face probleme cu documentele iar acum a nascut un baietel din alta relatie. Divorțul este pe rol si va fi suspendat deoarece ei deschid acțiune de tagada. Pentru a nu mai recurge la zeci de telefoane si amenințări ca să îmi trimită actele necesare la fetita am decis sa renunț si la pensie de intretinere si sa le acord divorțul la notar deoarece eu am fost întotdeauna de pricipiu ca erea mai civilizat si mai simplu. Fetita este cu pașaportul expirat a durat o luna de telefoane ca să îmi trimită procura dar nu a trimis certificatul de casatorie ce la ținut pentru procesul de tagada. Peste cateva luni fetita face 14 ani alte documente alti nervi asa ca am decis spre binele ambilor copii sa le ofer o sansa sa terminam repede si farà alte certuri. Știu de posibilitatea ordonantei prezidentiale si chiar doream sa o fac dar ca tata ce isi creste copilul singur fără nici un ajutor zilnic apar alte proble mai urgente. Am cautat prin alte intrebari dacă voi fi citat la judecatorie avand in vedere ca el ma dat pe mine și copilul lui in judecata si nu am găsit. As vrea sa termin cat mai repede aceste probleme dar financiar nu este posibil iar eu sunt o persoana ce vreau sa știu ce situatii se pot ivii pe viitor, nu pot merge orbeste înainte când am o adolescenta cu mine și zilnic sunt alte probleme si alte necesitati, tocmai de aceea încerc sa ma planific sa împac si oaia si varza deși de multe ori nu iese.
Dacă au solicitat efectuarea expertizei medico legale test ADN vă cheamă dar dacă prin întâmpinare arătați că într-adevăr copilul nu este al dvs și dacă se administrează și proba cu martori, nu ar fi imperios necesara această probă!
Contractați servicii avocațiale și acesta vă va reprezenta, inclusiv interogatoriul dvs se poate administra prin acesta în lumina art 356, alin 2 Cod Pr Civilă!
Domnul Tabrea dacă intradevar aveam bani de aruncat aiurea ma duceam in tara sa îmi iau o copie după certificatul de casatorie, pentru ca aceea mi-o cere la pașaport si stăteam liniștit. Nici nu mor de foame aici nici bogat nu sunt dar singurul avantaj este ca îmi pot face programul ca să am grija de fetita, sa castig mai mult insemna sa fiu plecat toată ziua de acasă iar in Italia cu asistenta sociala nu este de glumit la cea mai greșeală îmi pot lua copilul.Credeti ca este usor pt mine sa stau sa bantui pe net ca să găsesc soluții ca acest copil sa nu aibă de suferit doar pt ca mama ei și familia acesteia considera ca mai bine platesc sute de milioane decât sa se pună de acord?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Iar eu v-am formulat o soluție, legală, pe care puteți sau nu s-o îmbrățișați!

Alte discuții în legătură

Tagada de paternitate MgcMarius MgcMarius Sotia a nascut zilele acestea un copil în tara eu fiind in Italia. Noi suntem in divort cu minori deja de un an iar tatăl biologic al acestui nou nascut este ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii si filiatia fata de tata FainisDaniel FainisDaniel am o fetita de 4 ani ce s-a nascut cat mama era casatorita cu un alt barbat de cetatenie olandez, vrea ca fetita sa imi poarte numele si ma intereseaza ce ar ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut?paternitate steriel steriel buna ziua, ma adresez dvs in speranta ca ma puteti indruma. sunt casatorita de n ani dar de 3 ani nu mai stau cu sotul. am o relatie de concubinaj cu un alt ... (vezi toată discuția)