avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzari online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzari online

Buna. Detin un magazin online si as dori sa stiu daca este obligatoriu ca profusele mele sa aibe prospect in limba romana.
Tin sa precizez ca este vorba de lichide pentru tigara electronica, lichide profuse in UK.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Costache , Avocat 23:25, 24 Octombrie 2019
Raspunsul este afirmativ. Sediul materiei se gaseste in Legea nr. 201/2016 privind stabilirea condițiilor pentru fabricarea, prezentarea și vânzarea produselor din tutun și a produselor conexe și de modificare a Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun.
Este obligatoriu pentru produsele care contin tutun. Dar se aplica si lichidelor care nu contin tutun? De exemplu celir fructate ?
Pentru a raspunde ar trebui studiata legislatia europeana si nationala aplicabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog urgent raspuns, are legatura cu scoala lilicrin lilicrin Nu stiu unde exact se incadreaza acest subiect dar eu il postez aici. Niste parinti din zona m-au rugat sa ma interesez ce pot ei sa faca pentru a stopa ... (vezi toată discuția)
Sanctiune petru2014 petru2014 Buna ziua, recent am fost sanctionat intr-o institutie publica pentru folosirea unei tigari electronice. In regulament scrie \\"tutunul interzis in incinta ... (vezi toată discuția)
Vanzarea trabucurilor la bucata va fi interzisa? MafRAdu MafRAdu Buna seara, Detin 2 magazine stradale si unul on-line (tutungerii). Am o intrebare mare legata de noua lege anti-fumat. In lege scrie ca se interzice \" ... (vezi toată discuția)