avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sanctiune
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sanctiune

Buna ziua,

recent am fost sanctionat intr-o institutie publica pentru folosirea unei tigari electronice. In regulament scrie "tutunul interzis in incinta unitatii", nu se regaseste nicaieri interzicerea unei "alte metode de fumat" sa zic asa, de exemplu vapatul. Pot contesta aceasta decizie sau fumatul electronic se incadreaza la tutun ( desi nu cred ) ?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 16:35, 7 Iunie 2014
Va atasez un link privind " Legislatie romaneasca cu privire la fumat".

[ link extern ]

Accesati si "Legea nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun " si "Ordonanta nr. 22/1992 privind finantarea ocrotirii sanatatii "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fumatul in industria alimentara bonaparte bonaparte buna ziua . un prieten de al meu lucreaza in industria alimentara , in abator avicol . el mi-a spus de o decizie de-a angajatorului cum ca fumatul este ... (vezi toată discuția)
Este permis fumatul în curtea unei instituții școlare în ... MunteanuNicolae MunteanuNicolae Este permis fumatul în curtea unei instituții școlare în 2023? Dacă da, în care locuri se mai poate fuma în 2023? În curtea scolii, în aer liber, ... (vezi toată discuția)
Problema spatiu comun ana_ioana ana_ioana Buna ziua! Ma numesc Ana si am o problema cu unul dintre vecinii mei. Respectivul fumeaza in scara blocului si tot fumul de tigara intra in garsoniera mea. Eu ... (vezi toată discuția)