avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... In faliment.
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

In faliment.

Buna ziua,
o sociatate aflata in faliment, la vanzarea activelor, plateste impozit micro?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 14:11, 29 Octombrie 2019
Depinde. Daca este platitor de impozit pe venitul microintreprinderilor la data dizolvarii (data intrarii in faliment) pana la sfarsitul acelui an calendaristic ramane platitor de impozit pe venitul microintreprinderilor.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza impozitul pe venit si impozitul pe profit ? distribution distribution Buna ziua! Imi puteti explica cum se calculeaza impozitul pe venit, impozitul pe profit si dividendele? Sa luam un exemplu pentru a putea intelege mai ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul microintreprinderilor ndeea ndeea Buna ziua, puteti sa-mi spuneti daca, pentru o societate platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor in anul 2022 care a depasit plafonul de 500.000 ... (vezi toată discuția)
Schimbare mod de impozitare somerio somerio Buna ziua, Am si eu o intrebare... sper ca cineva sa-mi poata da un raspuns. Mi-am infiintat un SRL in martie 2013. Din cauza unei proaste colaborari, am ... (vezi toată discuția)