avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TAXA DESCHIDERE SUCCESIUNE DE TIP INVENTAR PF SI PJ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TAXA DESCHIDERE SUCCESIUNE DE TIP INVENTAR PF SI PJ

DORESC SA STIU UN PRET ESTIMATIV DE LA NOTAR PE DESCHIDERE SUCCESIUNE DE TIP INVENTAR
problema se pune in felul urmator:
tatal a 2 copii se recasatoreste si decedeaza dupa 10 ani
la succesiune vin 3 copii si sotia supravietuitoare
2 copii, copiii din casatoria anterioara, opteaza pentru succesiunea tip inventar deoarece decedatul este coplatitor al unui credit pe pers fizica si asociat intr-o firma cu 70% care in ultimul an a mers in pierdere.
Cel mai recent răspuns: nicoletaburuiana , utilizator 13:46, 3 Decembrie 2009
multumesc pentru sfaturi

cu respect,
Nicoleta Buruiana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,vă rog să i-mi spuneti dacă am înțeles corect ... 21mai1964 21mai1964 Bună ziua,vă rog să i-mi spuneti dacă am înțeles corect urmatoarea problema::doi soți fără copii au facut testament iar dupa decesul unuia dintre ... (vezi toată discuția)
Succesiune ametist ametist Copil din prima casatorie. Copil din a doua casatorie, + sotie, + afacere care merge destul de bine. El decedat tragic, intr-un accident stupid. Au trect deja ... (vezi toată discuția)
Raspundere solidara pe art 138 din l 85/2006 vio c vio c intr-un SRL au fost doi asociati. impotriva acestora se pronunta o sent de atragere a raspunderii mateiale solidare pt intreg pasivul din tabelul definitv. ... (vezi toată discuția)