avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna la cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna la cumul de functii

Buna ziua ! Sunt angajata cu 1/2 norma , intr-o unitate ,cu cumul de functii. Avnd concediu de odihna la functia de baza, am facut cerere si unde sunt angajata cu cumul. De acolo mi s-a comunicat ca in perioada concediului de odihna, la cumul trebuie facut cerere de concediu fara plata . Este corect?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2019
Lanivia2001@yahoo. com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lanivia2001@yahoo. com , utilizator 10:12, 1 Noiembrie 2019
Ambii angajatori sunt din sectotul bugetar?
Da sunt in sectorul bugetar. Functia de baza subventie de la bugetul local si cumului bugetul de stat ( scoala )
HG 250/1992
art. 3
(1) Salariații care indeplinesc prin cumul, pe linga functia de baza, cu o norma întreaga, o alta functie, au dreptul la concediul de odihnă platit numai de la unitatea în care au functia de baza. Unitatea în care salariații cumuleaza le va acorda, la cerere, un concediu fără plata pentru zilele de concediu de odihnă primite de la cealalta unitate.
....
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna la cumul mic57 mic57 Am un CIM cu jumatate de norma, in cumul. Angajatorul nu vrea sa-mi acorde concediu de odihna platit pe motiv ca acesta se acorda numai la functia de baza. ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna cadru didactic carmengheorghiu carmengheorghiu Un cadru didactic titular, angajat cu norma intreaga, dar care are functia de baza la alt loc de munca, are drepul la concediu de odihna platit ? (vezi toată discuția)
Cumul de functii laszlorobert laszlorobert Buna seara, la cumul de functii beneficez de concediu de odihna platita , mentionez ca nu cumulezi la acelasi angajator , sunt doua institutii separate fara ... (vezi toată discuția)