avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... CNP OBLIGATORIU LA POSTA ROMANA?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

CNP OBLIGATORIU LA POSTA ROMANA?

Bună ziua, stiam ca nu mai e obligatoriu sa dai sau sa areti CNP,, sau ca cineva sa il foloseasca, este chiar interzis. Azi, luând un colet de la posta, mi-au cerut CNP-ul, iar in caz ca nu il dau, nu imi dau coletul. Au voie sa folosească CNP-ul? As vrea sa fac reclamație, dar as vrea sa ma asigur daca e legal. Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:10, 3 Noiembrie 2019
Cum vă puteți identifica altfel decât prezentând un document de identitate? Și când mergeți la bancă prezentați CI. E doar încă un exemplu. Funcționarul nu vă preia datele, doar confruntă, vizual. A scanat actul dvs.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp pt cumparaturi online?? Chipette Chipette buna seara, as avea o intrebare,care ma tot macina de cateva zile. obisnuiesc sa cumpar f mult online,mi se pare foarte practic si rapid,si nu am foarte mult ... (vezi toată discuția)
Cnp solicitat de o firma, pe internet andrei_OR andrei_OR Salut ! Doresc sa ma inscriu la o firma prin intermediu internetului si imi cere CNP . Vreau sa stiu daca este in regula sa scriu CNP -ul personal sau pot ... (vezi toată discuția)
Copie dupa buletin shadd shadd Buna ziua! Am nevoie urgent de un raspuns, va rog. Urmeaza astazi sa inchiriez o garsoniera. Proprietarii mi-au cerut o copie dupa buletin, pe care sa o ... (vezi toată discuția)