avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa pensie

Am lucrat in Uzina Metalurgică NEFERAL 13ani si nu am primit grupa,foști colegi au ieșit la pensie cu grupa întâi,fabrica este în insolventa,administratorul judiciar al companiei NEFERAL a zis să-i dau în judecată,ce pot face?Am 62 ani împliniți
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:58, 4 Noiembrie 2019
Ati depus o solicitare scrisa, in acest sens, la administratorul judiciar al companiei ?
Solicitati in scris (prin posta cu confirmare de primire) emiterea unei adeverinte conform anexei 14 la HG nr. 257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa a 2 a munca florinm58 florinm58 Este vorba de tatal meu care a lucrat 40 de ani la Uzinele Electronica din Bucuresti ca sef al unui atelier care prelucra mase plastice ,galvanizare ,si ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta - grupa a doua de munca lovediao5@yahoo.com lovediao5@yahoo.com buna ziua,sunt medic veterinar si lucrez din anul 1996 in cadrul unui laborator sanitar veterinar.In anul 1990 s-a redactat un proces verbal de directie cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am nevoie,pentru a mi completa dosarul de pensie ,de ... Victoria Ciuculan Victoria Ciuculan Buna ziua. Am nevoie,pentru a mi completa dosarul de pensie ,de o completare(o adeverinta ,ceva..nu stiu ce se da). Arhiva I.P.I.Valceana(Fabrica de Piele si ... (vezi toată discuția)