avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pot sa-mi fac buletinul inainte sa implinesc varsta de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pot sa-mi fac buletinul inainte sa implinesc varsta de 18 ani? Cu 6 zile inainte?

Pot sa-mi fac buletinul inainte sa implinesc varsta de 18 ani? Cu 6 zile inainte? Daca da, as dori sa stiu cu ce trebuie sa ma prezint si daca pot veni singur sau insotit de un parinte. Si de unde fac declaratie pentru domiciliu.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:03, 6 Noiembrie 2019
Desigur. Doar ca va trebui sa fiti insotit de parinte si veti primi o carte pe un termen de 4 ani in loc de 7 ( daca depuneti actele chiar de ziua dvs. ori dupa). Declaratia de primire in spatiu o da proprietarul locuintei.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2019
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin sorin1994 sorin1994 Salut,ma numesc Sorin Popa si peste 3 luni implinesc 18 ani.Tot atunci doresc sa vin in romania pentru a face scoala de soferi.(de cativa ani locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Fara carte identitate la 21 de ani i0nela i0nela Am un amic care la varsta de 21 de ani nu are carte de identitate. Ce trebuie sa faca pentru a-si face buletinul? Va primii amenda pentru faptul ca nu si la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mi-am facut buletinul in anul 2013, cand am implinit ... Alexandra Frîncu Alexandra Frîncu Buna ziua! Mi-am facut buletinul in anul 2013, cand am implinit varsta de 14 ani, el avand valabilitate pana anul acesta, la final de septembrie. Imi puteti ... (vezi toată discuția)