avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Site in care sa memtionez alte site-uri/companii
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Site in care sa memtionez alte site-uri/companii

Buna ziua!
Exista vreo restricție de copywrite sau legală dacă vreau sa fac un site in care sa adaug o lista cu numele companiilor sau a site-urilor lor ?
Exemplu de lista:
1. www.site1.ro
2. www.site2.ro
3. www.site3.ro
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:07, 14 Noiembrie 2019
Nu, cu conditia sa nu copiati de la altii, existand drepturi de autor pentru baze de date.

Daca firmele se simt lezate va pot da in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de date in mediul online PPStm PPStm Buna seara, Detin o agentie imobiliara, anunturile cu proprietatile aflata la vanzare sunt postate pe internet. Recent am descoperit ca o alta agentie mi-a ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - publicare articole pe site de cãtre utilizatori alexandrugabi alexandrugabi Buna seara, Sunt in dilema, iar sfatul dumneavoastra m-ar ajuta foarte mult. Dezvolt un site web care in timp a crescut, este practic o comunitate de ... (vezi toată discuția)
Web sites copyright kenshy kenshy am si eu o intrebare si nevoie de indrumare..paote cienva arunca un ochi si pe sectiunea asta de calculator si drept..am un site si ca mai toate site-urile ... (vezi toată discuția)