avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Beneficii taxe salariale in construcții
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Beneficii taxe salariale in construcții

Dacă nu ai o luna întreaga lucrata la o firma, acea firma mai poate sa îți plătească salariul cu acele scutiri de taxa conform legii în construcții date de ordonanță 114.Mai beneficiază angajatul se acele scutiri de contribuții. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 14:43, 7 Noiembrie 2019
Da, pt ca se mentioneaza ca scutirea se aplica la un salariu brut de încadrare pentru 8 ore de muncă/zi de minimum 3.000 lei lunar (modifcarea adusa de Ordonanță de urgență 43/2019):

c) veniturile brute lunare din salarii și asimilate salariilor prevăzute la art. 76 alin. (1) - (3), realizate de persoanele fizice pentru care se aplică scutirea sunt calculate la un salariu brut de încadrare pentru 8 ore de muncă/zi de minimum 3.000 lei lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 43 facilitati fiscale constructii marioaradragos marioaradragos Buna. Conform OUG 43/2019, in care nu mai apare mentiunea de venituri realizate in baza unui contract individual de munca ,vor beneficia de facilitatile ... (vezi toată discuția)
Salarii in agricultura CROSETEL CROSETEL Salarii in agricultura Buna ziua Am o nelamurire, daca salariul unui angajat in agricultura (firma se incadreaza in cerinte, cod caen si cifra de afaceri) ... (vezi toată discuția)
Facilitati fiscale constructii - oug114 Mnzl_nicu Mnzl_nicu Pentru a beneficia de facilitatile fiscale acordate lucrătorilor din constructii conform OUG 114 este necesar ca salariul minim sa fie de 3000lei. Se acorda ... (vezi toată discuția)