avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Voucher vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Voucher vacanta

Bună ziua,
Se poate ca toți colegii mei sa primească voucher de vacanta, iar eu sa primesc un card gol și sa mi se spună ca nu a vrut directorul, ca a considerat ca nu merit? Sau unii chiar sa spună ca, pentru ca am avut medical nu poate sa mi dea voucherele.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2019
Yataka, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:48, 7 Noiembrie 2019
Se poate doar in anumite conditii , si anume : Daca prin contractele colective de muncă, respectiv prin regulamente interne, sunt prevazute reguli privind modul de acordare a primei de vacanță sub forma voucherelor de vacanță, care să prevadă:
a) numărul beneficiarilor din unitate care pot primi vouchere de vacanță și nivelul sumelor care se acordă beneficiarilor sub forma voucherelor de vacanță, ținând seama de posibilitățile financiare proprii ale angajatorilor;
b) categoriile de beneficiari care primesc vouchere de vacanță;
c) forma suportului pe care sunt emise voucherele de vacanță, respectiv suport electronic și/sau hârtie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanta Șerban_valentin Șerban_valentin O instituție a statului poate sa restricționeze acordarea voucherelor de vacanta pe anumite criterii(concediu fara plata sau de odihna mai mult de 30 zile? (vezi toată discuția)
Drepturile angajaților Iulian Razvan T Iulian Razvan T La firma la care lucrează soția mea se oferă vochere de vacanță. Este în concediu prenatal de 45 zile lucrătoare, astfel nu se încadrează deoarece ... (vezi toată discuția)
Se pot acorda vouchere de vacanta diferentiat pe categorii de angajati? Aurorax Aurorax Buna ziua, Se poat acorda vouchere de vacanta cu valoare diferita in functie de categoria de angajat? Exemplu: angajat nivel executie - x lei ; angajat middle ... (vezi toată discuția)