avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanta

O instituție a statului poate sa restricționeze acordarea voucherelor de vacanta pe anumite criterii(concediu fara plata sau de odihna mai mult de 30 zile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 14 Ianuarie 2020
Angajatorii, după caz, împreună cu organizațiile sindicale legal constituite sau reprezentanții beneficiarilor, vor stabili, prin contractele colective de muncă, respectiv prin regulamente interne, reguli privind modul de acordare a primei de vacanță sub forma voucherelor de vacanță, care să prevadă:
a) numărul beneficiarilor din unitate care pot primi vouchere de vacanță și nivelul sumelor care se acordă beneficiarilor sub forma voucherelor de vacanță, ținând seama de posibilitățile financiare proprii ale angajatorilor;
b) categoriile de beneficiari care primesc vouchere de vacanță;
c) forma suportului pe care sunt emise voucherele de vacanță, respectiv suport electronic și/sau hârtie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, un salariat a plecat institutie incetare CIM din data de 10.05.2018, suntem institutie publica ,bugetara, personal contractual doamna a facut cerere ca ... (vezi toată discuția)
Acordare vouchere de vacanta tuilleries tuilleries Buna ziua! Sunt functionar public. Va rog sa imi spuneti daca aveti cunostinta de un act normativ (respectiv un ordin de ministru) prin care se completeaza ... (vezi toată discuția)
Se pot acorda vouchere de vacanta diferentiat pe categorii de angajati? Aurorax Aurorax Buna ziua, Se poat acorda vouchere de vacanta cu valoare diferita in functie de categoria de angajat? Exemplu: angajat nivel executie - x lei ; angajat middle ... (vezi toată discuția)