avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... De la civil la penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

De la civil la penal

Am procesul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la care am facut recurs in casatie deoarece cred ca a fost incadrat gresit la contencios administrativ si fiscal. Daca va fi casat si se va rejudeca pot sa il trec de la civil la penal, sa ma constitui parte civila si sa cer daune morale? In cazul meu au fost incalcate articole si din codul penal dar si din codul civil.
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2019
utilizator16eu, utilizator
Cel mai recent răspuns: utilizator16eu , utilizator 19:44, 15 Noiembrie 2019
Atunci cum fac? Astept recursul si daca se caseaza si rejudeca il trec la civil?

tgeorgescu a scris:

Parerea mea este ca la modul la care puneti problema nu aveti nicio sansa de succes.

Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2019
Nu, nu puteti castiga procesul. Este alergat dupa potcoave de cai morti.
Cum sa nu pot castiga daca toata lumea stie situatia mea si toti imi spun sa dau in judecata sa cer cel putin 5 milione lei. Mai este si CEDO! Singurul lucru care m-ar putea impedica sunt problemele de sanatate.
tgeorgescu a scris:

Nu, nu puteti castiga procesul. Este alergat dupa potcoave de cai morti.

Dupa 2013, psihiatrie, serviciile, armata, urmarit, genocid... este o ciorba completa. Renuntati la proces.
Vreti cam multe! Famila mea a fost pusa din 1980 in pericol de cand era Petre Roman adica pietre la Roman (Roman este orasul meu) a instigat pentru a devia ura catre noi si de atunci au murit foarte multe rude si am avut numai de suferit. Trebuie facut un singur proces cu statul si eventual cu institutiile vinovate. Nu stiu cum se procedeaza avocatii trebuie sa imi spuna cum. Procesul nu a mai avut apel ca e la contencos adimnistrativ si fiscal si nu am avut cum sa dau toate probele.
tgeorgescu a scris:

Dupa 2013, psihiatrie, serviciile, armata, urmarit, genocid... este o ciorba completa. Renuntati la proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In 2019 am deschis un proces ca sa dau in judecata statul roman. ... utilizator16eu utilizator16eu In 2019 am deschis un proces ca sa dau in judecata statul roman. Procesul a fost deschis la Curtea de Apel; Bacau pentru ca asa mi-a spus un avocat de pe site ... (vezi toată discuția)
Recurs utilizator16eu utilizator16eu Am avut un proces la Curtea de Apel Bacau care a fost incadrat in materia de contencios administrativ si fiscal. S-a judecat pe fond si a fost respins pe motiv ... (vezi toată discuția)
Cale de atac impotriva unei hotarari pronuntate de sectia de contencios administrativ a tribunalului raluca_st raluca_st Am si eu o nelamurire, o hotarare emisa de Tribunal, pe sectia contencios administrativ, poate fi atacata cu apel la Curtea de apel competenta, si cu recurs ... (vezi toată discuția)