avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate As outea sa construiesc singur o masina street food?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

As outea sa construiesc singur o masina street food?

Buna seara.oare as putea sa construiesc singur o furgoneta,sau remorca street food si daca da unde trebuie sa ma interesez? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019
Daniel tolas, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:34, 9 Noiembrie 2019
Pentru a putea circula pe drumurile publice orice vehicul este obligat sa corespunda unor parametrii tehnici
Este dificil sa realizati dv singur o furgoneta sau remorca avand in vedere ca este obligatoriu sa fie omologata de catre RAR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit mijloace de transport la primarie coancaholdonmihai coancaholdonmihai am un motocultor de 7,5 CP cu care î-mi lucrez gradina .dar m-ai am si o remorcuta cu care î-mi car anumite lucruri.De ce tebuie sa platesc IMPOZIT LA ... (vezi toată discuția)
Conducere pe drumurile publice motocultor catalinuxxl catalinuxxl Bună seara . Posed un motocultor de 7,5cp plus o remorca confectionata manual .Motocultor ul sau remorca nu sunt inregistrate la primarie , nu au certificat ... (vezi toată discuția)
Vreau sa inscriu in circulatie un peridoc. ce trebuie sa fac? Dinu_Mihai Dinu_Mihai SALUT, AM CONSTRUIT IN REGIE PROPRIE CU MATERIALE PROPRII UN PERIDOC SI A-SI VREA SA-L INSCRIU IN CIRCULATIE CE TREBUIE SA FAC? VA MULTUMESC! (vezi toată discuția)