avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Renuntarea la cererea de deschidere a procedurii de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Renuntarea la cererea de deschidere a procedurii de insolventa formulata de creditor in termenul de apel

Creditorului uat-comuna i se admite cererea de deschidere procedura insolventa formulata impotriva unui agent economic cu un debit restant peste valoarea prag...impotriva hotararii de deschidere procedura insolventa se poate declara apel in termen de 7 zile de la comunicare...daca societatea plateste suma de bani datorata, creditorul poate face renuntarea la judecata in termenul de apel???
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 00:06, 18 Noiembrie 2019
Imi este cam neclara situatia.

Poate detaliati cine ce acte procedurale a facut.

Cred ca am discutat pe mai multe topicuri.

Puteti sa ma sunati si poate va lamuriti mai usor.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspectie fiscala societate in insolventa Maryana@ Maryana@ Primaria cere deschiderea procedurii de insolventa a unei societati...societatea in cauza depune contestatie la cererea formulata de uat si o cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judecata in procedura insolventei AL MARIN AL MARIN Buna ziua, Va retin atentia cu o problema care a fost pusa in discutie astazi de catre un client care solicita deschiderea procedurii de insolventa ... (vezi toată discuția)
consecintele inchiderii procedurii insolventei in recurs Liliana Jarda Liliana Jarda Buna ziua, as dori sa stiu ce se intimpla ulterior inchiderii procedurii in cadrul recursului ca urmare a platii creditorilor initiali (care au cerut si ... (vezi toată discuția)