avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... SRL in Romania muncitor in Italia
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

SRL in Romania muncitor in Italia

Buna ziua as dori sa imi deschid un SRL di comert in Romania avand in vedere ca sunt roman angajat in Italia sunt limite legale o fiscali ?
Cel mai recent răspuns: Catanas Dan , utilizator 23:01, 13 Noiembrie 2019
Intrebarea mea era da eu ca cetatean roman in prezent muncitor in Italia imi deschid o firma de comert in Romania ,as avea dreptul de munca in continuare in Italia sau lucrand in paralel si cu firma ar trebui sa devin liber profesionist ? Daca da pot sa folosesc firma din Romania ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea cateva consilii pentru deschiderea unei societati comerciale. ContSters207464 ContSters207464 Eu sunt plecat in Italia din 2005.....In Romania merg doar in vacanta 10 zile o data la 2 ani. Vreau sa subliniez ca sunt un pic ''dezorientat'', nu ... (vezi toată discuția)
Informatie. CODREANU VASILE CODREANU VASILE Buna ziua, sant cetatean roman cu domiciliul an Italia.Aici am o firma de prestari servici.As dori,daca santeti amabili cateva informatii cu privire la ... (vezi toată discuția)
Infiintare/inregistrare firma straina in romania-avantaje konsilieru konsilieru Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu niste informatii legat de infiintarea unei firme in RO de catre o persoana din Italia. Caz concret : cetateanul ... (vezi toată discuția)