avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ruswagen ploiesti
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ruswagen ploiesti

Buna ziua!
Am cumparat o masina de la un dealer moldovean cu cetatenie romana care m a amenitat ca ma rupe cu bataia daca mai fac reclamatie la opc.
In data de 10.09.2019 am cumparat un opel astra care dupa 100 km s a blocat cutia de viteze.
L am sunat pe patron Razvan si i am povestit ce am patit .
M a trimis sa schimb uleiul la cutie (manuala) !!
Evident ca nu s a rezolvat si am revenit sa mi schimbe cutia sau merg la Anpc.
m a amenintat ca daca vreau sa fac plangerre la Anpc nu mi mai da actele care sunt la el masina fiind cumparata in rate.
Ce sa fac ????
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:50, 13 Noiembrie 2019
asta nu e un sfat legal, ci mai degraba practic:
cred ca cel mai sanatos ar fi sa ii dati masina inapoi. in rest, oricat pe legal ati proceda, aveti perspectiva unei pedepse corporale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service auto ferko998 ferko998 Bună ! Saptamana trecuta am fost la un service autorizat,pentru a imi schimba ulei din cutia de viteze automata.Inainte să merg la service masina merge ok,cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu service auto Ispas Lucian Ispas Lucian Buna ziua, Am o problema cu un autoturism vw JETTA 2017 / 7755 Km, achizitionat in urma cu 7 luni din reperezentanta VW Suceava. O sa va fac o ... (vezi toată discuția)
Masina stricata de mecanic in service letitiaq letitiaq Buna ziua, Acum 2 saptamani am lasa masina in serivce pentru a i se schimba uleiul de la cutia de viteze (e vorba de o masina automata). Cand am fost sa ... (vezi toată discuția)