avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Dirigentie de santier
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Dirigentie de santier

Pot executa servicii de Dirigentie de santier printr-un PFA? Pe certificat de inregistrare am 7112 fara Dirigentie de Santier, dupa Autorizare am solicitat la ORC modificare CAEN astfel incat sa nu mai apara restrictia de dirigentie si au refuzat pe motiv ca o PFA nu poate presta dirigentia de santier.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:18, 15 Noiembrie 2019
Conform raspunsului primit de la RC nu puteti desfasura legal activitatea de dirigentie pe PFA. Va trebui sa treceti firma la RC pe SRL.
De fapt, intre timp am aflat ca Dirigentia de Santier este o profesie liberala si nu trebuie decat sa ma inregistrez la ANAF ca PFI, fara a mai trece pe la Registrul Comertului.
Este si aceasta o solutie. Ca timp pentru plimbare hartii, nu economisiti mult timp, fata de transformarea firmei dvs. in SRL.
De cele mai multe ori, firmele prefera sa lucreze tot cu firme in ideea decontarii lucrarilor prin banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesii liberale - diriginte santier vlad grigore vlad grigore buna! m-am autorizat de curand ca pfa-profesii liberale, cod can 7112(diriginte santier), la registrul comertului am inteles ca nu trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Auditor energetic pentru cladiri - pfa sau profesie liberala stefansn stefansn Buna ziua, Sunt auditor energetic pentru cladiri atestat de Ministerul Dezvolatarii si sunt inregistrat la RC ca PFA cu codul CAEN 7112. Pot desfasura ... (vezi toată discuția)
Definitie activitate. tzuku51 tzuku51 Activitatea cu un cod caen 7112( proiectare constructii,expertize si verificari proiecte) este o activitate liberala? (vezi toată discuția)