avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Buna ziua am primit recent o executare silita de la un executor întrebarea mea este următoarea : am o pensie de întreținere de 550 un credit tip c.a.r de 750 de lei iar poprirea de 900 de lei de ce când se face poprirea nu se ia în calcul și rata c.a r ului . Adică poprirea se rezuma la 50 %0 din salariu de bază dar fără cei 750 cum sau cine îmi. Poate remedia aceasta problema . Menționez că lucrez într-o unitate militară daca asta schimba cu ceva problema
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:41, 14 Noiembrie 2019
Legal este corectă poprirea de 1/2 din venitul lunar net.
Alte datorii ale debitorului nu se scad, se reține maxim 50% din venitul lunar net.

CAR-ul îl plătiți voluntar, nu are cum să se scadă din suma executată silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

3 popriri pe salariu raymona neacsu raymona neacsu Buna ziua ! Cum se procedeaza in cazul popririlor ? Avem un salariat care are un venit net lunar de 2710 din care i se retin : sindicatul (34 de lei) si mai ... (vezi toată discuția)
Girant intr-un contract de imprumut la c.a.r. razarvescan razarvescan Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati intr-o problema. Acum trei luni am girat un coleg de servici pentru un credit la C.A.R.-ul companiei la care ... (vezi toată discuția)
Popriri salariale+rata lunara buna seara. va rog dacă se poate ... Yzabela80 Yzabela80 Popriri salariale+rata lunara Buna seara. Va rog dacă se poate sa ma ajutați cu un răspuns in următoarea situatie: -angajata instituție de stat, ... (vezi toată discuția)