avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obtinere custodie copil de 6 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obtinere custodie copil de 6 ani

Buna ziua.eu si prietena mea eram in concubinaj de 8 ani in urma careia sa nascut fiul nostru,la un moment dat a hotarat sa plece cu tot cu baiat pe motiv ca nu mai simte nimic pentru mine.intrebarea mea este:cum pot obtine custodia copilului?mentionez ca. Noi suntem in italia unde eu am un contract de munca pe termen nedeterminat si o casa cu chirie iar ea nu a lucrat niciodata cu carte de munca ci doar eu.va multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:12, 14 Noiembrie 2019
Daca minorul se află în Italia se aplica legea italiană și discutați cu un av italian.daca mama cu minorul se află pe teritoriul României se aplica legea romana sansele sunt oricum mici în general custodia se exercită in comun de către ambii părinți iar domiciliul se stabileste la mama.Pt a discuta cazul dvs contactați un av nu se poate da un raspuns pertinent fără a cunoaște situația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare unui minor pentru intoarcerea din calatoria in italia ContSters133753 ContSters133753 Am o sentinta definitiva si irevocabila prin care mi s-a acordat custodia fiului meu. In vederea unei calatorii in Italia m-am interesat ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
Problema '' cu nasterea '' ContSters205490 ContSters205490 VA propun urmatoarea problema : >> Doamna '' Ada '' cetatean roman pleaca intr -o croaziera . Doamna '' Ada '' urmeaza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt cetatean italian, rezident in romania, locuiesc ... Antonio70 Antonio70 Buna ziua, sunt cetatean italian, rezident in Romania, locuiesc in stare de concubinaj si am un fiu recunoscut. As dori sa fac testament lasand bunurile ... (vezi toată discuția)